NAJNOWSZE PRACE MAGISTERSKIE
W ostatnim czasie miały miejsce obrony prac magisterskich, które zostały wykonane w ramach projektu na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności, kierunek biotechnologia.
W ostatnim czasie miały miejsce obrony prac magisterskich, które zostały wykonane w ramach projektu na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności, kierunek biotechnologia.
1. „Wpływ przechowywania na żywotność i aktywność enzymatyczną grzybów z rodzaju Trichoderma w biopreparatach utrwalonych na ligninocelulozowych nośnikach w procesie suszenia fontannowego” Aleksandra Bytner, promotor: prof. dr hab. D. Witkowska
2. „Wpływ czasu przechowywania na właściwości szczepów Trichoderma w biopreparatach utrwalonych w procesie suszenia fontannowego” Justyna Gajewska, promotor: prof. dr hab. D. Witkowska
3. „Wpływ czasu przechowywania na przeżywalność i aktywność enzymatyczną szczepów Trichoderma w liofilizowanych biopreparatach” Monika Grzegorczyk, promotor: prof. dr hab. D. Witkowska
4. „Zarodnikowanie i biosynteza enzymów hydrolitycznych grzybów Trichoderma w zależności od źródeł węgla w hodowlach w bioreaktorze”, Natalia Grochowina, promotor: prof. dr hab. D. Witkowska